Binnen NL op werkdagen voor 12.00 besteld, zelfde avond in huis.

Binnen NL op werkdagen voor 23.59 besteld, morgenavond in huis (werkdag).

Binnen België op werkdagen voor 18.00 besteld, morgen in huis (werkdag).

Over ons

Sinds de oprichting in 2006 zijn wij met veel enthousiasme en passie bezig om onze klanten de hoogste kwaliteit vloerkleden aan te bieden. We hebben ons in de afgelopen tijd ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van vloerkleden en karpetten en zijn trots op de duizenden tevreden klanten die al een vloerkleed of tapijt bij ons hebben aangeschaft.

Om ons uitgebreide assortiment voor meer mensen bereikbaar te maken, hebben we Karpet24.nl opgezet. Wij hebben onze uiterste best gedaan het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken en de hoogste service te bieden. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de levering van uw aankoop gegarandeerd gratis is.

Wij vinden dat u als klant uw bestelling zo snel mogelijk moet ontvangen. Wij hebben daarom ons systeem zodanig ontwikkeld, dat als u voor 12:00 uur de bestelling plaatst (zondag uitgezonderd) , wij dezelfde dag nog de verzending verzorgen (Binnen NL). Ondanks dat wij een grote voorraad houden, die wekelijks wordt aangevuld, kan het natuurlijk voorkomen dat een bepaald product niet op voorraad is. Om u in dat geval zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt u tijdig op de hoogte gesteld van de levertijd.

Kijk rustig rond in de webwinkel en laat u inspireren. Vindt precies het juiste vloerkleed of tapijt, die de gewenste sfeer in uw woning brengt. Karpet24.nl is er voor u en heeft u vragen over de website of een product dan kunt u altijd een beroep doen op onze vakkennis en uw vraag of opmerking versturen via het contactformulier.


Veel shopplezier.
Het team van Karpet24.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 82820228
BTW-identificatienummer: NL862615756B01
Telefoon: +31(0)10-2990860
E-mail: info@karpet24.nl
Met al Uw vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de klantenservice van karpet24.nl

Karpet24.nl is onderdeel van CNL Handel BV
Vareseweg 135
3047 AT Rotterdam

links