Binnen NL op werkdagen voor 12.00 besteld, zelfde avond in huis.

Binnen NL op werkdagen voor 23.59 besteld, morgenavond in huis (werkdag).

Binnen België op werkdagen voor 18.00 besteld, morgen in huis (werkdag).

Retourneren

Voor alle aankopen bij Karpet24.nl garanderen wij in aanvulling op het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen, zonder enige opgaaf van redenen. Het artikel dient stevig worden verpakt, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, aans ons verzonden te worden. Wij vragen u ook het pakket terug te sturen in een zo oorspronkelijk mogelijk staat en onbeschadigd. Wij storten zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen uw geld terug op het door u opgegeven rekeningnummer inclusief het verzendkosten.

Retouradres:

Firma: Ikses (karpet24.nl)

Vareseweg 135

3047AT Rotterdam, NL

Retourformulier downloaden, klik hier. Download de herroepingsformulier van Karpet24.nl

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

  1. Wij willen u verzoeken het retourformulier (PDF) volledig in te vullen. U kunt ook kiezen om hiervoor gebruik te maken van het Europese modelformulier (PDF).
  2. Indien u gebruik maakt van het retourformulier, graag contact opnemen met onze klantenservice voor een retourafspraak. Indien u gebruik maakt van het Europese modelformulier mag u uiteraard contact opnemen met de klantenservice, maar u kunt het modelformulier ook zonder contact direct bij de retourzending voegen.

Meer over het retourneren van de bestelling weten? Raadpleeg dan onze Algemene voorwaarden.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, is het voldoende om enkel de retourbon mee te zenden.

Het Europese modelformulier kunt u hier downloaden:
Download modelformulier


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."